Welkom bij het How About Mom forum!

Wij zijn een community en een plek om waar vrouwen kunnen meelezen en praten over alles rondom vrouwelijke gezondheid, kinderwens, zwangerschap en baby.

Met deze richtlijnen en regels willen we onze community helpen om dit een vriendelijke plek te houden voor beschaafde openbare discussies.

Verbeter de discussie

Help ons om dit een geweldige community te maken door altijd iets constructiefs of positiefs toe te voegen aan de discussie, hoe klein ook. Als je niet zeker weet of je bericht iets toevoegt aan de discussie, denk dan na over wat je wilt zeggen.

Een manier om de discussie te verbeteren is door te ontdekken wat er al gebeurt. Besteed tijd aan het bekijken van de topics hier voordat je antwoordt of je eigen topic start, dan heb je een betere kans om anderen tegen te komen die je interesses delen of dezelfde vragen hebben als jij.

De onderwerpen die hier besproken worden zijn belangrijk voor ons en we willen dat je je gedraagt alsof ze ook voor jou belangrijk zijn. Heb respect voor de onderwerpen en de mensen die erover praten, ook als je het niet eens bent met wat er gezegd wordt.

Wees netjes, ook als je het er niet mee eens bent

Misschien wil je reageren door het oneens te zijn. Dat is prima. Maar vergeet niet om ideeën te bekritiseren, niet mensen. Vermijd alsjeblieft:

 • Schelden
 • Persoonlijke aanvallen
 • Reageren op de toon van een bericht in plaats van op de werkelijke inhoud
 • Tegenspraak in een opwelling

Geef in plaats daarvan een reactie die het gesprek verder helpt of andere vrouwen kan helpen.

Jouw bijdrage telt

De gesprekken die we hier op het How About Mom forum voeren, zetten de toon voor elke nieuwe bezoeker en deelnemer. Help ons de toekomst van deze community positief te beïnvloeden door deel te nemen aan discussies die dit forum een interessante plek maken om te zijn — en discussies te vermijden die dat niet doen.

Dit forum biedt hulpmiddelen om topics of bijdragen op te slaan en te liken: bladwijzers, likes, markeringen, antwoorden, bewerkingen, observeren, dempen enzovoort. Je kunt jouw instellingen aanpassen bij je profiel (rechtsboven).

Als je een probleem ziet, markeer het dan

Moderators hebben speciale bevoegdheden; ze zijn verantwoordelijk voor dit forum. Maar dat ben jij ook. Met jouw hulp kunnen moderators de community helpen, niet alleen de conciërge of politie uithangen.

Als je slecht gedrag ziet, antwoord dan niet maar markeer/flag het bericht. Antwoorden moedigt slecht gedrag aan door het te erkennen, verbruikt je energie en verspilt ieders tijd. Markeer het gewoon. Als er genoeg gemarkeerd wordt, zal er automatisch of door tussenkomst van een moderator actie ondernomen worden.

Om onze community in stand te houden, behouden de moderators zich het recht voor om op elk moment inhoud en gebruikersaccounts te verwijderen, om welke reden dan ook. Moderators bekijken geen nieuwe berichten; de moderators en beheerders van de site zijn niet verantwoordelijk voor inhoud die door de community wordt geplaatst.

Wees beschaafd

We hopen een veilige plek te kunnen bieden voor vrouwen en moeders, met onderwerpen zoals kinderwens, zwangerschap en baby. We willen dit forum een plek houden voor een beschaafde discussie en vragen je daarom om de volgende richtlijnen te volgen:

 • Wees beschaafd. Plaats geen berichten die een persoon als aanstootgevend, grof of haatdragend zou beschouwen.
 • Houd het netjes. Plaats geen obscene of seksueel getinte berichten.
 • Respecteer elkaar. Val niemand lastig en treiter niemand, doe je niet voor als iemand en maak geen privégegevens bekend.
 • Respecteer ons forum. Plaats geen spam en vandaliseer het forum niet op een andere manier.

Als je niet zeker weet of je gedrag op dit forum acceptabel is, vraag jezelf dan af hoe je je zou voelen als je bericht op de hoofdpagina van een grote nieuwssite zou staan. Dit is een openbaar forum en zoekmachines indexeren de discussies en berichten. Houd de taal, links en afbeeldingen veilig voor bezoekers.

Houd het netjes

Doe de moeite om dingen op de juiste plaats te zetten, zodat we meer tijd kunnen besteden aan discussiëren en minder aan opruimen. Dus:

 • Start geen topic in de verkeerde categorie; bekijk welke categorie er is en de beschrijving.
 • Plaats niet hetzelfde bericht in meerdere topics.
 • Plaats geen antwoorden zonder inhoud.
 • Verleg een topic niet door het halverwege het onderwerp te veranderen.
 • Onderteken je berichten niet. Je profielinformatie is gekoppeld aan elk bericht.

Gebruik de likeknop, in plaats van “+1” of “Eens” te schrijven. Gebruik Antwoorden als gelinkt topic in plaats van een bestaand topic in een radicaal andere richting te leiden.

Plaats alleen je eigen dingen

Je mag zonder toestemming niets digitaals plaatsen dat van iemand anders is. Je mag geen beschrijvingen van, links naar of methoden voor het stelen van iemands intellectuele eigendom (software, video, audio, afbeeldingen) plaatsen, of voor het overtreden van enige andere wet.

Mogelijk gemaakt door jou

Deze site wordt beheerd door How About Mom en jij, de community. Als je nog vragen hebt over hoe het forum werkt of tips hebt, open dan een nieuw topic in de categorie websitefeedback. Als er kritiek of een dringend probleem is dat niet door middel van een metatopic of markering kan worden behandeld, neem dan contact met ons op via Team.

Gebruiksvoorwaarden

Je vindt hier de Gebruiksvoorwaarden die jouw (en ons) gedrag en rechten beschrijft met betrekking tot inhoud, privacy en wetten. Om deze dienst te gebruiken, moet je akkoord gaan met onze Gebruiksvoorwaarden.